Moederdag

Overnachting op 11 mei met ontbijt.

SWEET ROOM, 2 personen € 161

TRENDY ROOM, 2 personen € 176

LUXE ROOM, 2 personen € 186

Download hier de volledige folder

Hotel

In het Tuinhotel worden de dagen niet gemeten in tijd, maar in momenten... Momenten van heerlijke rust en ontspanning op ons groen dakterras, momenten van zalig genieten van eten en drinken, momenten vol leven.


De kamers van het Tuinhotel zijn voorzien van alle comfort, zoals de spraakmakende badkamers en flatscreen tv's, airco, heerlijke bedden om in weg te dromen en fascinerende panorama's. Daarnaast bieden onze sauna, zwembad (verwarmd van 1 mei tot 30 september) en jacuzzi u het hele jaar rond een oase van rust.


Het Tuinhotel is gelegen in het bruisende centrum van de stad Lommel met zijn gezellige restaurants, cafeetjes en bezienswaardigheden zoals het imposante glasmuseum. Lommel is ook de natuurstad bij uitstek. Trek er eens op uit en bezoek de Lommelse Sahara of maak een fietstocht langs de mooiste fietsroutes die de stad Lommel te bieden heeft. Als gast kan u continu gebruik maken van onze privéparking gelegen naast het Tuinhotel.


Kortom, genieten, daar staat het Tuinhotel graag garant voor.


Kamers

De comfortabele kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een flatscreen-tv en heerlijke bedden. Het Tuinhotel telt 10 stijlvolle tweepersoonkamers, elk met een eigen accent en een fascinerend panoramisch uitzicht.


Het Tuinhotel wellnesscentrum is een geweldige plek om te ontspannen, het omvat een Finse sauna, een zwembad (verwarmd van 1 mei tot 30 september) en een spabad. Alle kamers van het Tuinhotel worden aangeboden met uitgebreid ontbijt.


Sweet Room
single use: € 120 per nacht
double use: € 155 per nacht
Trendy Room
single use: € 135 per nacht
double use: € 170 per nacht
Luxe Room
single use: € 145 per nacht
double use: € 180 per nacht

Reserveren

U kan reserveren via e-mail of door gebruik te maken van het onderstaande reservatieformulier.
Deze kalender verbind u met 'booking.com' waardoor u meteen de beschikbaarheid kan controleren.
Toch liever telefonisch? Dat kan via het nummer +32(0)11 55 28 10.

Trouwe partners


Contacteer Tuinhotel

Uw reservatie is correct verstuurd!

Vacatures

Het Tuinhotel is altijd op zoek naar nieuwe potentiële werknemers. Ben jij geïnteresseerd om met ons samen te werken, stuur dan uw cv samen met een korte inleiding van jezelf naar hotel@tuinhotel.be.